Ionut Popa nu are asteptari foarte mari de la noul sezon, sperand in primul rand sa nu mai aiba probleme de efectiv din cauza accidentarilor si Poli Iasi sa evite retrogradarea.
>> Ce v-a convins sa continuati la Poli Iasi?
- Eu mai inca u
Ionut Popa nu are asteptari foarte mari de la noul sezon, sperand in primul rand sa nu mai aiba probleme de efectiv din cauza accidentarilor si Poli Iasi sa evite retrogradarea.
>> Ce v-a convins sa continuati la Poli Iasi?
- Eu mai inca un an de contract si imi place sa-mi respect cuvantul dat.

>> Conducerea si-a asumat raspunderea ca nu vor mai fi probleme financiare?
- Am primit asigurari ca nu se va mai intampla asa ceva. Dar niciodata nu poti fi sigur de nimic. Cine stie ce se va mai intampla in sezonul viitor.

>> Pe ce pozitie a clasamentului ar fi terminat sezonul trecut Poli Iasi daca nu ati fi avut atat de multe batai de cap cu accidentarile?
- Sunt sigur ca am fi reusit sa ne clasam in primele sapte echipe. Dar din cauza indisponibilitatilor am terminat pe 13.

>> Care au fost cauzele deselor accidentari?
- Nu poate fi vorba de o pregatire precara in perioada de iarna. O entorsa sau o pubalgie nu se poate face din cauza lipsei unei pregatiri. Sau Czernoch, care a facut ruptura de ligamente intr-o faza banala. Nu poate fi vorba decat de ghinion.

>> Si credeti ca ati scapat de ghinion in noul sezon?
- Sperakm si in zile mai bune, nu doar ghinioane. Va fi un sezon greu in care noi trebuie sa ne aparam sansele.

>> Care este obiectivul echipei?
- Mentinerea in Liga I si daca este posibil sa ajungem cat mai sus in clasament.

>> Este mai bun lotul actual decat cel din sezonul trecut?
- Nu as putea face o comparatie intre loturi. Deocamdata nu am jucat meciuri sa-mi dau seama de potentialul echipei. Ma voi lamuri dupa primele partide.

>> Mai aveti nevoie de jucatori, de "plombe"?
- Sigur ca da. Mai am nevoie de cel putin un jucator in fiecare compartiment, dar mai voi hotari la inceputul lunii viitoare. Dar si asa e foarte dificil sa-i mai aducem acum, tinand cont ca suntem la jumatatea perioadei de pregatire fizica.

>> Cum de nu ati programat nici un meci test in aceasta perioada?
- Nu sunt adeptul jocurilor amicale in cantonamente. Asta este o perioada de pregatire fizica si tactica. Oricum, la Campulung mai este o singura echipa, Universitatea Cluj, care ne-a refuzat.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.