SI-A REVENIT. Militarul roman ranit sambata in Afganistan este in afara de orice pericol, a declarat ieri ministrul Apararii, Teodor Melescanu. Sergentul Gabriel Cretu a suferit un traumatism la cap, provocat de suflul unei explozii, in timp ce se af
SI-A REVENIT. Militarul roman ranit sambata in Afganistan este in afara de orice pericol, a declarat ieri ministrul Apararii, Teodor Melescanu. Sergentul Gabriel Cretu a suferit un traumatism la cap, provocat de suflul unei explozii, in timp ce se afla intr-o misiune de patrulare in provincia Farah, informeaza Rompres.   MONITORIZARE. Romania si Bulgaria au inregistrat progrese insuficiente in lupta impotriva coruptiei, avertizeaza rapoartele de monitorizare ale Comisiei Europene, citate de Reuters si preluate de Mediafax. Guvernele celor doua tari vor afla astazi ca este prea devreme pentru a declansa sau elimina riscul sanctiunilor impotriva fiecareia dintre cele doua tari. Bucurestiul este creditat cu progrese in reforma judiciara si progrese substantiale in ceea ce priveste infiintarea Agentiei Nationale de Integritate. Bulgaria este criticata pentru absenta unor rezultate practice in lupta impotriva criminalitatii si crimei organizate.   IN INSTANTA. Comisia Europeana si-a anuntat intentia de a deschide astazi o actiune in justitie impotriva Poloniei si a Portugaliei, care continua sa impiedice preluarile si consolidarea transfrontaliera in ceea ce priveste principalele companii din cele doua tari. CE incearca din nou sa limiteze utilizarea abuziva a "actiunii de aur" in cazul fostelor companii de stat, au declarat surse din cadrul UE, citate de Reuters.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.