Cercetatorii indieni au anuntat ca au realizat pilula de ceai, care are acelasi gust si aceleasi efecte ca bautura facuta din plantele medicinale. "Pilula este cat se poate de benefica pentru sanatate. Poate fi mestecata sau pusa sub limba. In plus,
Cercetatorii indieni au anuntat ca au realizat pilula de ceai, care are acelasi gust si aceleasi efecte ca bautura facuta din plantele medicinale. "Pilula este cat se poate de benefica pentru sanatate. Poate fi mestecata sau pusa sub limba. In plus, poate fi folosita si pentru prepararea clasica a unui ceai, punandu-se intr-un vas cu apa fierbinte. Tabletele de ceai au acelasi efect precum clasicele pliculete de ceai", a explicat Mridul Hazarika, de la centrul de cercetare din Toklai. "Pilula de ceai are insa beneficiul ca poate fi usor folosita de consumatori, care nu mai sunt nevoiti sa umble cu sticle de suc dupa ei. Iau tableta si scapa instantaneu de sete", a mai spus el. Deocamdata, pilula de ceai este distribuita in India, insa centrul din Toklai a primit deja comenzi din Marea Britanie, Australia si Iran. India este unul dintre cei mai mari producatori de ceai din lume. In 2005, ceaiul provenit din India a reprezentat un sfert din cele 3,43 de milioane de tone produse la nivel mondial.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.