Avansuri. Vedeta a fost chemata sa dea o proba video la solicitarea expresa a directorului financiar de la Kanal D In urma cu doua luni, Gina Pistol a fost chemata sa dea o proba video la Kanal D. In mod suspect, cel cu care a purtat negocierile a f
Avansuri. Vedeta a fost chemata sa dea o proba video la solicitarea expresa a directorului financiar de la Kanal D In urma cu doua luni, Gina Pistol a fost chemata sa dea o proba video la Kanal D. In mod suspect, cel cu care a purtat negocierile a fost directorul financiar al postului, Ahmet Kalyoncuogulu, ocupantul unei functii in competenta careia nu prea ar avea cum sa intre o astfel de sarcina. Intrevederea a avut loc in luna aprilie, la scurt timp dupa ce Cream a fost angajata in locul Andreei Antonescu la carma emisiunii Telezvon si, desi formatul nu mai avea nevoie de un prezentator, Gina a fost testata fix pentru postul abia ocupat. Potrivit surselor din Kanal D, intentiile turcului nu erau tocmai curate. Imediat dupa prima vizita a Ginei Pistol la redactie, zvonurile au inceput sa circule cu repeziciune. Vedeta "Playboy" a fost invitata la probe la solicitarea expresa a directorului financiar care, se pare, avea o slabiciune mai veche pentru aceasta. Umbla vorba ca, in momentul in care a pus sa fie chemata, ii stia deja intreg CV-ul si avea chiar imagini filmate cu ea in birou. Dupa ce blonda a fost la testele de camera si i s-a promis Telezvonul dupa expirarea celor trei luni pentru care Cream semnase contractul sau, si mai bine, un format estival, intrevederile au continuat. Cu diverse pretexte, asa-zis profesionale, Ahmet o scotea pe Gina la restaurant. Si iesirile au continuat, se pare, pana in momentul in care vedeta s-a saturat de promisiuni, si a lasat-o balta. Fie a mirosit ceva din intentiile reale ale turcului care, desi nu i-a facut avansuri ostentative, a incercat sa o cucereasca printr-o curtoazie exagerata, fie, intre timp, a aparut oferta din partea postului Prima TV. "Am dat proba la Kanal D. Este adevarat. Insa am fost plecata din tara o perioada si nu mai stiu nimic", ne-a declarat Gina Pistol. Sef cu harem Ahmet Kalyoncuogulu este recunoscut printre angajatii postului ca fiind un mare aventurier. Umbla vorba ca turcul nu face nici un efort sa-si ascunda amantele de ochii lumii. Trei la numar si toate constiente de concurenta. Potrivit surselor noastre, acestea sunt: Serap, o turcoaica ce ocupa functia de Head of Production, Andreea, secretara lui, careia i-a inchiriat un apartament avand in vedere ca sotia si copiii lui au decis sa se mute in Romania, si Ana, o reporterita proaspat angajata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.