Sase suspecti din Iasi si Suceava au fost arestati intr-un dosar de crima organizata cu legaturi cu grupari similare din Republica Moldova. Este vorba de o retea de trafic de persoane care se ocupa cu treceri ilegale din Republica Moldova spre state
Sase suspecti din Iasi si Suceava au fost arestati intr-un dosar de crima organizata cu legaturi cu grupari similare din Republica Moldova. Este vorba de o retea de trafic de persoane care se ocupa cu treceri ilegale din Republica Moldova spre state din Uniunea Europeana. Actiunea a fost derulata de ofiteri din cadrul Biroului de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi, sub directa coordonare a procurorilor DIICOT, iar flagrantul a fost realizat de politistii de frontiera oradeni si ieseni.

La conducerea grupului s-a aflat un fost politist, Aurel Pesa, banuit si de faptul ca a fost „omul“ clanului Cordunenilor cand lucra in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Iasi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.