Cinci eleve de clasa a VIII-a din Vrancea au reusit performanta de a lua 10 pe linie la cele trei materii de la testele nationale.


Fiica prefectului Ion Oprea, Simona Oprea, eleva la scoala 5, se numara printre cele cinci eleve care
Cinci eleve de clasa a VIII-a din Vrancea au reusit performanta de a lua 10 pe linie la cele trei materii de la testele nationale.


Fiica prefectului Ion Oprea, Simona Oprea, eleva la scoala 5, se numara printre cele cinci eleve care au luat zece "curat". "Cel mai probabil va opta pentru Colegiul Cuza. Este meritul ei si nu pot decat sa o felicit atat pe ea, cat si pe ceilalti copii pentru rezultatele obtinute", a declarat prefectul Ion Oprea. si fiica purtatorului de cuvant de la Directia Silvica Focsani a luat nota maxima la testele nationale. Maria Andra Olteanu, eleva la scoala "Ion Basgan", are, de fapt si media de admitere maxima in judet, ea avand in cei patru ani de gimnaziu media generala 10. Ea nu a fost foarte surprinsa de notele pe care le-a obtinut la testele nationale, cand a vazut rezultatul incepand sa rada. Celelalte trei fete care au luat nota maxima la cele trei probe ale Testelor nationale sunt Alexandra Alstanei de la scoala 10 si Laura Cristina Negoita si Andreea Milea ambele de la Colegiul "Alexandru Ioan Cuza". Cea din urma va da o petrecere mai mare. "A fost ziua mea miercuri chiat in timpul examenului. Nota aceasta este un cadou pentru mine si voi merge cu colegii sa sarbatoresc nota dar si ziua", a afirmat Andreea Milea.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.