Adrian David Penitenciarul de maxima siguranta Timisoara se mandreste cu un detinut model. Gabor Nagy, in varsta de 27 de ani, a fost arestat in 2003 si a primit opt ani de inchisoare pentru talharie. Pentru judecatori nu a contat prea mult faptul c
Adrian David Penitenciarul de maxima siguranta Timisoara se mandreste cu un detinut model. Gabor Nagy, in varsta de 27 de ani, a fost arestat in 2003 si a primit opt ani de inchisoare pentru talharie. Pentru judecatori nu a contat prea mult faptul ca tanarul era student bursier in ultimul an la Facultatea de Medicina Veterinara din Timisoara. Trimis dupa gratii, Gabor Nagy si-a revenit rapid si a luat decizia de a termina scoala. Cum nu mai putea sa urmeze cursurile la zi la Medicina Veterinara, s-a inscris la Facultatea de Zootehnie, unde i-au fost echivalati primii trei ani de studii. Aici a facut ultimul an la distanta si s-a pregatit pentru licenta. "Invata foarte mult. Lucra la parcarea penitenciarului si il vedeam cum citeste cand veneam la serviciu. Lucrarea de licenta, care a avut ca subiect gripa aviara, si-a scris-o pe computerul de la biserica", povesteste Radu Magdalena, purtatorul de cuvant al penitenciarului timisorean. Eforturile lui Gabor Nagy au fost rasplatite, el luand ambele probe ale examenului de licenta cu nota 10. Gabor Nagy spera acum ca reprezentantii penitenciarului ii vor aproba o permisie de cateva zile pentru a merge acasa, la Targu-Mures. "S-ar putea sa-i facem un cadou si sa primeasca permisia", a incheiat Radu Magdalena.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.