Responsabilitate. Proaspat absolventa a Facultatii de Teatru, vedeta se considera de abia acum o persoana matura Obisnuita sa fie intotdeauna mezina, Claudia Pavel vede sfarsitul facultatii ca pe un prag al vietii, care, odata trecut, aduce cu el o
Responsabilitate. Proaspat absolventa a Facultatii de Teatru, vedeta se considera de abia acum o persoana matura Obisnuita sa fie intotdeauna mezina, Claudia Pavel vede sfarsitul facultatii ca pe un prag al vietii, care, odata trecut, aduce cu el o multime de responsabilitati. Desi se intretine singura de aproape 8 ani si este independenta in tot ceea ce face, Cream vede absolvirea universitatii mai degraba ca pe un test, ca pe un semn de maturizare, de iesire de sub tutela parintilor si de asumare a responsabilitatilor. "Acum chiar am crescut si trebuie sa iau viata in serios", declara vedeta. Prezentatoarea emisiunii Telezvon de la Kanal D se considera "o persoana foarte sensibila, credincioasa, care nu ezita sa se ghideze dupa vise si semne". Simtind dintotdeauna ca trebuie sa cucereasca lumea, care trebuie sa fie si a ei, Claudia a marturisit ca incearca din tot sufletul sa-si pastreze iluziile: "Am ajuns unde am ajuns visand", spune artista. "Si nu voi inceta niciodata sa cred ca, daca iti doresti cu orice pret un lucru si muncesti pentru asta, acel lucru se va intampla in cele din urma".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.