Dupa ce a batut palma cu celebrul „consortiu de la Golden Blitz“, format din drumarii Euroconstruct Trading 98, UMB Spedition, PA&CO International si Comaxa, ministrul liberal al transporturilor, Ludovic Orban, a primit scrisoarea de
Dupa ce a batut palma cu celebrul „consortiu de la Golden Blitz“, format din drumarii Euroconstruct Trading 98, UMB Spedition, PA&CO International si Comaxa, ministrul liberal al transporturilor, Ludovic Orban, a primit scrisoarea de garantie bancara in valoare de un milion de lei abia dupa o saptamåna.

„Regii asfaltului“ - Dorinel Umbrarescu, Dan Besciu si Costel Casuneanu - au depus, la noua luni de la semnarea contractului intre consortiu si Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), scrisoarea de garantie bancara de 0,5% din valoarea contractului. Pana saptamana trecuta, valoarea scrisorii de garantie bancara era de 20 milioane de euro. „Garantia poate fi constituita prin retineri din plati din viramentele statului catre constructori. Conform legii, firmele romanesti trebuie sa depuna numai un milion de euro garantie de buna executie“, ne-au declarat oficiali din cadrul CNADNR.

Astazi se inmåneaza ordinul de incepere a lucrarilor
Oficiali din CNADNR ne-au precizat ca patronul firmei UMB Spedition s-a prez entat la Ministerul Transporturilor cu scrisoarea de garantie bancara, in numele consortiului. „Directia de Buget-Finante din cadrul Companiei verifica valabilitatea scrisorii de garantie bancara depusa de consortiul romanesc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.