Peste 190.000 de absolventi de clasa a XII-a au inceput  ieri prima proba orala, cea de Limba si literatura romana, de la sesiunea actuala de Bacalaureat. In centrele de examinare din Bucuresti, examenul a inceput de la ora 8.00. Cu putin timp
Peste 190.000 de absolventi de clasa a XII-a au inceput ieri prima proba orala, cea de Limba si literatura romana, de la sesiunea actuala de Bacalaureat. In centrele de examinare din Bucuresti, examenul a inceput de la ora 8.00. Cu putin timp inainte de intrarea primilor candidati, curtea Colegiului National „Sf. Sava“, vizavi de cladirea Ministerului Educatiei, se umpluse deja de elevi insotiti fie de parinti, fie de iubiti sau iubite. Atmosfera era incinsa, si la propriu, si la figurat. „Garajul“ de pe strada Spiru Haret, chioscul cele mai frecventat de elevii liceului in momentele placute de chiul (deoarece se afla situat in drum spre Cismigiu), a inregistrat in numai doua ore cea mai mare vanzare de sucuri si ape minerale, „cat n-am vandut in ultimele cinci luni“, ne-a marturisit vanzatoarea blonda, bine cunoscuta in zona. Primii iesiti au obtinut note de 9,00 si 10,00 si ne-au declarat ca profesorii din comisii au manifestat rabdare si obiectivitate si ca nu au cautat sa-i incurce. La cealalta intrare in Cismigiu, langa Colegiul „Gh.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.