Hitul "You're beautiful" interpretat de cantaretul britanic James Blunt (foto) s-a situat pe primul loc intr-un top al celor mai enervante melodii din istoria muzicii, potrivit rezultatelor unui sondaj online publicat luni in Marea Britanie, informea
Hitul "You're beautiful" interpretat de cantaretul britanic James Blunt (foto) s-a situat pe primul loc intr-un top al celor mai enervante melodii din istoria muzicii, potrivit rezultatelor unui sondaj online publicat luni in Marea Britanie, informeaza The Sun. Blunt a vandut cinci milioane de albume si a castigat doua premii muzicale britanice, dar a fost si criticat din cauza ca melodiile sale au fost prea mult difuzate. Melodia "You're beautiful" s-a situat pe primul loc in topurile din 11 tari, in 2005, si s-a mentinut pe primul loc timp de cinci saptamani consecutiv in Marea Britanie. John Sewell, de la site-ul de internet specializat in sondajewww.onepoll.com, a declarat despre "You're beautiful": "Orice cantec care s-a mentinut pe primul loc in topuri atat de mult timp incepe sa devina enervant". Piesa siropoasa a lui Blunt este urmata in top de "Axel F", cantata de Crazy Frog, care s-a situat pe primul loc in topurile muzicale din 13 tari, si de "Mmm Bop", interpretata de grupul Hanson, care s-a mentinut pe primul loc in topurile britanice timp de trei saptamani, in 1997. Topul primelor zece cele mai enervante melodii din istorie este completat de "Mr Blobby" (Mr Blobby), "Birdie Song" (The Tweets), "Shout" (Lulu), "Agadoo" (Black Lace), "Grace Kelly" (Mika), "My Heart Will Go On" (Celine Dion) si "La Macarena" (Los Del Rio). (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.