Audierea lui Avramescu a degenerat rapid in scandal, acesta afisand o atitudine sfidatoare la adresa reprezentantilor PSD, PRM si UDMR, care au incercat sa-l puna in dificultate. Rezultatul sedintei a fost previzibil, in conditiile in care Avramescu
Audierea lui Avramescu a degenerat rapid in scandal, acesta afisand o atitudine sfidatoare la adresa reprezentantilor PSD, PRM si UDMR, care au incercat sa-l puna in dificultate. Rezultatul sedintei a fost previzibil, in conditiile in care Avramescu nu s-a sfiit sa-si reinnoiasca afirmatiile cu privire la cei "322 de parlamentari oligarhi de sorginte fascista". El a accentuat, cu sarcasm, ca acestia nu sunt doar fascisti, ci o combinatie intre "fascisti, socialisti cu elemente ale oligarhiei pro-ruse". De altfel, audierea a fost presarata cu insulte la adresa membrilor comisiei, motiv pentru care presedintele forului, Adrian Paunescu, i-a inchis microfonul in repetate randuri. Cele doua comisii de cultura l-au avizat pentru functia de presedinte-director general al TVR pe secretarul executiv al PSD, Alexandru Sassu. (R.I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.