Presedintele executiv al iesenilor, Sorin Boca (foto), a dat asigurari ca in noul sezon nu vor mai exista probleme de ordin financiar la Poli. Bugetul clubului se situeaza in jurul sumei de 3 milioane de euro, iar obiectivul este mentinerea in prima
Presedintele executiv al iesenilor, Sorin Boca (foto), a dat asigurari ca in noul sezon nu vor mai exista probleme de ordin financiar la Poli. Bugetul clubului se situeaza in jurul sumei de 3 milioane de euro, iar obiectivul este mentinerea in prima liga. Insa conducerea viseaza si la posibilitatea ca Poli Iasi sa se claseze pe un loc care sa-i asigure prezenta in Cupa UEFA-Intertoto. In ceea ce priveste investitia in infrastructura, oficialul moldovean a precizat ca in momentul de fata se lucreaza la suprafata de joc, astfel incat aceasta sa fie utilizabila chiar din prima etapa. Ca proiect de viitor este marirea capacitatii tribunelor, care deocamdata pot primi aproximativ 11.500 de spectatori.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.