Echipajul format din Bogdan Marisca si Sebastian Itu (Mitsubishi EVO 9) a castigat Raliul Clujului Mobil1, etapa a sasea a Campionatului National de raliuri, si se detaseaza in fruntea clasamentului general. Masina pilotata de Marisca si Itu a fost c
Echipajul format din Bogdan Marisca si Sebastian Itu (Mitsubishi EVO 9) a castigat Raliul Clujului Mobil1, etapa a sasea a Campionatului National de raliuri, si se detaseaza in fruntea clasamentului general. Masina pilotata de Marisca si Itu a fost cronometrata cu timpul de o ora, 7 minute, 46 de secunde si 2 zecimi. Dupa ce in prima proba speciala a derapat si a pierdut aproximativ 10 secunde, Bogdan Marisca a dominat cursa clar si nu a lasat nici o speranta adversarilor sai.
Pe doi s-a clasat echipajul Dan Gartofan/Adrian Berghea (Subaru Impreza STI), la 37 s 8/10, pe trei au sosit Alexandru Pitigoi/Botond Csomortani (Mitsubishi EVO 9), la 49 s 3/10, pe patru au fost Marco Tempestini/Dorin Pulpea (Subaru Impreza STI), la 1 min. 34 s 3/10, apoi Daniel Ungur/Adrian Jucan (Subaru Impreza), la 1 min. 58 s 9/10, Constantin Aur/Mihai Avram (Mitsubishi EVO 9), la 2 min. 09 s 4/10, Mihai Leu/Flavius Campeanu (Mitsubishi EVO 9), la 3 min. 22 s 9/10 etc. Dintre cei 48 de concurenti aliniati la start, noua au abandonat.
In clasamentul general al Campionatului de Raliuri al Romaniei conduce Bogdan Marisca, cu 46 de puncte, fiind urmat de Marco Tempestini (37 p) si Dan Gartofan (30 p).
Urmatoarea etapa a Campionatului de Raliuri al Romaniei va avea loc la Sibiu, in intervalul 20-21 iulie.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.