Contradictie. Miliardarul si sotia lui, Adriana, au pareri diferite despre relatia lui Honorius cu fiica Ionelei Prodan Fiul cel mare al lui Silviu Prigoana, Honorius (20 de ani), i-a ascuns tatalui sau faptul ca o curteaza pe moderatoarea matinalul
Contradictie. Miliardarul si sotia lui, Adriana, au pareri diferite despre relatia lui Honorius cu fiica Ionelei Prodan Fiul cel mare al lui Silviu Prigoana, Honorius (20 de ani), i-a ascuns tatalui sau faptul ca o curteaza pe moderatoarea matinalului de la Romantica TV, Ana Maria Prodan (35 de ani). Atat Prigoana, cat si sotia lui, Adriana, au aflat din CANCAN despre relatia lui Honorius. Miliardarul nu s-ar opune ca frumoasa Ana Maria sa-i devina nora, in schimb, Adriana nu o prea place pe fiica Ionelei Prodan. "Daca lui ii place, atunci si mie imi place. Oricum, ea e o femeie frumoasa si desteapta", ne-a marturisit miliardarul. Mai cerebrala, Adriana ne-a declarat ca relatia dintre Honorius si Ana Maria este "cel putin ciudata". "Este problema lui Honorius cu cine umbla, dar mi se pare cel putin ciudat ca ea este mai mare, ca varsta, decat el si chiar decat mine! O asemenea relatie nu este una de durata", a adaugat Adriana, care a implinit de curand 33 de ani. De altfel, sotia miliardarului crede ca intre Honorius si Ana Maria nu este decat un "flirt nevinovat" si ca ei sunt incompatibili. "Fereasca Dumnezeu sa n-o lase gravida!" Silviu Prigoana spune ca fiul sau va avea intotdeauna libertatea de a-si alege partenera de viata: "Eram de acord cu Honorius si daca se cupla cu Nelson Mandela, nu doar cu Ana Maria Prodan!" In plus, miliardarul nu crede ca ar reprezenta un obstacol faptul ca Ana Maria e casatorita: "Daca ea ar vrea sa fie impreuna cu el, atunci lasa tot? Diferenta de varsta n-are nicio importanta, va spun eu, om care a trecut prin toate! Fereasca Dumnezeu sa n-o lase gravida, dar si atunci rezolvam cumva!". Ana Maria: "Honorius e doar un copil care m-a invitat la cafea!" Vedeta de la Romantica TV neaga ca are o relatie cu Honorius Prigoana. Ea a declarat pentru CANCAN ca Prigoana Jr. nu e decat "un copil, care m-a invitat la o cafea si pe care nici nu l-am luat in serios". "Cu o seara inainte ca noi sa iesim in oras (n.n. - vineri), am fost amandoi in studioul emisiunii Trenul vietii de la B1 TV. Dupa emisiune, mi-a spus ca ma respecta si ca-i place de mine, dar fara nicio tenta sexuala. Il stiam pe tatal lui si am incercat sa fiu amabila. M-a intrebat daca putem iesi la o cafea a doua zi (n.n. ? sambata, cand paparazzii CANCAN i-au surprins pe cei doi impreuna) si am acceptat. I-am zis sa treaca pe la mine, dar ca nu stam mult, pentru ca seara urma sa plec in Cipru. M-a surprins ca mi-a adus un trandafir, dar nu am interpretat gestul lui in niciun fel", ne-a povestit Ana Maria Prodan.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.