Pentru a-l intampina asa cum se cuvine pe micutul Eduard, care va veni pe lume peste o luna, nimic nu a fost lasat la voia intamplarii. Pentru camera bebelusului, Axinte (Florin Petrescu) de la Vacanta Mare si sotia lui, Carmen, au comandat din Amer
Pentru a-l intampina asa cum se cuvine pe micutul Eduard, care va veni pe lume peste o luna, nimic nu a fost lasat la voia intamplarii. Pentru camera bebelusului, Axinte (Florin Petrescu) de la Vacanta Mare si sotia lui, Carmen, au comandat din America mobila din colectia Rainforest, in tonuri de verde si albastru deschis. In privinta hainutelor nu si-au facut prea mari probleme, pentru ca au primit deja foarte multe de la prieteni. Asa ca garderoba baietelului este pregatita. Axinte este foarte mandru si emotionat. Ne-a spus ca, deocamdata, Eduard nu da semne ca i-ar calca pe urme in privinta carierei, ci mai degraba crede ca va fi fotbalist, pe post de minge fiind acum burta mamicii sale.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.