Fostul component al trupei O-Zone, Arsenie Toderas, nu se sfieste sa recunoasca in public preferinta sa pentru profesionalismul producatorilor rusi in detrimentul celor din Romania. Cantaretul, care isi face inclusiv sedintele foto la Moscova, a ape
Fostul component al trupei O-Zone, Arsenie Toderas, nu se sfieste sa recunoasca in public preferinta sa pentru profesionalismul producatorilor rusi in detrimentul celor din Romania. Cantaretul, care isi face inclusiv sedintele foto la Moscova, a apelat la realizarea clipului "Heartbreaker" la un studio din Chisinau. Mandri de rezultatul muncii lor de patru luni de zile, producatorii videoclipului au infiintat un site de promovare a piesei. Pagina de web www.professionalheartbreakers.com se adreseaza, in primul rand, fanilor vorbitori de limba rusa si apoi celor de engleza, insa nu are nicio sectiune destinata romanilor. Arsenie locuieste o mare parte a anului in Romania si intentioneaza sa-si ia si cetatenie, insa sustine ca rusii sunt mai buni profesionisti decat romanii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.