Iubita lui Maruta si-a achizitionat, cu ceva timp in urma, un apartament cu patru camere. Si pentru ca vrea sa-l transforme in ceva senzational, Andra a angajat un arhitect, a obtinut toate autorizatiile necesare pentru modificari de la Primarie si
Iubita lui Maruta si-a achizitionat, cu ceva timp in urma, un apartament cu patru camere. Si pentru ca vrea sa-l transforme in ceva senzational, Andra a angajat un arhitect, a obtinut toate autorizatiile necesare pentru modificari de la Primarie si a investit cateva zeci de mii de euro in renovarea lui, care dureaza deja de cateva luni. Paradoxul este ca artista nu va locui in acest apartament, desi investitia i-a cam secat resursele financiare. Iubita lui Maruta ne-a declarat ca va pleca din apartamentul in care locuieste cu prezentatorul TV numai in momentul in care va avea propria casa, asa ca in locuinta cea noua se vor muta parintii ei, imediat ce va fi gata. Intre timp, Andra strange bani pentru casa pe care intentioneaza sa si-o construiasca in Cernica, localitate in care are deja terenul necesar. Si, la cate contracte are in ultimul timp, are toate sansele ca pana la anul sa reuseasca. Tocmai de aceea vacanta multasteptata va fi amanata. Atat ea, cat si Catalin se vor elibera de responsabilitati abia in septembrie. Cei doi si-au propus sa plece din tara o saptamana, la inceputul lunii, ca sa-si lua revansa pentru vara pierduta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.