Interul reprezentativei feminine de handbal a Romaniei are contract cu gruparea "U" Jolidon Cluj si va juca in sezonul urmator pentru "bronzul" Ligii Nationale dupa ce-si va renegocia contractul semnat inca din vara trecuta, a anuntat, ieri, direc
Interul reprezentativei feminine de handbal a Romaniei are contract cu gruparea "U" Jolidon Cluj si va juca in sezonul urmator pentru "bronzul" Ligii Nationale dupa ce-si va renegocia contractul semnat inca din vara trecuta, a anuntat, ieri, directorul sportiv Mircea Cucuian.
"Carmen Amariei-Lungu (foto) va juca la Cluj in sezonul 2007-2008. Vara trecuta a semnat cu noi un contract cu o durata de trei ani, dar acum aceasta perioada urmeaza sa fie renegociata. Nu stiu ce va fi dupa sezonul viitor, ci doar ca din toamna ea va juca la Cluj", a spus Cucuian, adaugand ca desi contractul a fost semnat anul trecut, acesta este valabil retroactiv. Astfel, dupa ce a cucerit Liga Campionilor cu team-ul danez Slagelse, fiind declarata si MVP-ul returului finalei cupei continentale, Carmen Amariei-Lungu revine in campionatul intern la echipa clujeana, desi a fost ofertata in ultimele luni de mai multe echipe de top, printre care Buducnost Podgorica si HK Ljubljana. Anul trecut, dupa ce a fost operata la ligamente, interul tricolor a primit acceptul antrenorului Anja Andersen de a parasi Slagelse in schimbul unei sume compensatorii. Dupa ce a semnat cu "U" Jolidon Cluj pe trei ani, nordicii s-au razgandit iar partile s-au inteles ca jucatoarea sa se intoarca in Danemarca pentru a nu fi suspendata de EHF. "Contractul cu noi este valabil, astfel ca nu mai conteaza ce oferte are in acest moment", a concluzionat oficialul clujean. La randul ei, Carmen Amariei-Lungu a recunoscut ca are mai multe oferte, dar si ca este in discutie pentru semnarea unui nou contract cu "U" Jolidon Cluj, valabil pentru sezonul 2007-2008, cu optiune pe inca unul. "Intelegerea nu este definitivata si nu doresc sa comentez mai mult", a spus sec handbalista, care ar trebui sa se alature lotului pregatit de Gheorghe Covaciu pe data de 28 iunie. In alta ordine de idei, clujenii incearca sa-si intareasca lotul in aceste zile pentru o cat mai valoroasa participare in Cupa EHF. "Probabil ca vom juca in turul doi al Cupei EHF, inca nu ni s-a comunicat oficial. Dorim sa mai intarim lotul, dar asta se va decide dupa ce vom sti exact programul cupelor europene. Tot atunci vom anunta si obiectivele pentru urmatorul sezon", a mai spus pentru Mediafax directorul sportiv Mircea Cucuian, care a inaintat deja la FRH cererea de transfer a jucatoarei Carmen Amariei-Lungu incepand cu 1 iulie 2007.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.