Usor. Elevii spun ca subiectele de la proba orala la Limba si literatura romana nu le-au dat batai de cap Absolventii claselor a XII-a au sustinut, ieri, prima proba orala la Limba si literatura romana a examenului de bacalaureat. La Colegiul Nation
Usor. Elevii spun ca subiectele de la proba orala la Limba si literatura romana nu le-au dat batai de cap Absolventii claselor a XII-a au sustinut, ieri, prima proba orala la Limba si literatura romana a examenului de bacalaureat. La Colegiul National Emil Racovita, adolescentii au avut emotii mari, dar subiectele pe care le-au extras au fost destul de usoare. Marian Olteanu a fost primul licean care a trecut cu brio proba orala la Limba si literatura romana. "Nu m-am pregatit cine stie ce, dar am avut bafta si am luat nota noua. Am avut de caracterizat un personaj din George Calinescu si un text de comentat", ne-a spus Marian. Liceenii spun ca exista si cateva subiecte care au un grad de dificultate mai ridicat si te pot pune in incurcatura daca nu ai invatat. "Eu nu am avut probleme pentru ca am invatat", ne-a marturisit Irina Aghim, care a luat nota zece. Cei mai emotivi dintre elevi au fost ajutati de examinatori. "Am avut emotii foarte mari si m-am incurcat un pic, dar profesorii m-au ajutat. Asta inseamna sa ai bafta", ne-a declarat Alexandra Alexescu. La fel de baftosi au fost si adolescentii de la Colegiul National Iulia Hasdeu. Aici, majoritatea liceenilor au recunoscut ca nu au invatat decat cateva zile pentru examen, dar au avut noroc ca profesorii din comisie au fost destul de indulgenti. "Eu am invatat doar cinci zile, dar m-am descurcat", ne-a spus Andrei Ababei, care a trecut proba cu nota noua. Si cateva vedete trec in aceasta perioada prin emotiile BAC-ului. Tenismena Raluca Olaru, fosta gimnasta Dana Sofronie si actrita Victoria Raileanu vor sustine astazi proba orala la Limba si literatura romana.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.