Zgarie-branza. Desi le-a promis neamurilor sarace ca le ajuta, o englezoaica sexagenara le-a dat acestora 0,0001% din averea facuta la jocurile de noroc Irene Jones si sotul ei, Ron, au crezut ca l-au apucat pe Dumnezeu de picior cand au aflat suma
Zgarie-branza. Desi le-a promis neamurilor sarace ca le ajuta, o englezoaica sexagenara le-a dat acestora 0,0001% din averea facuta la jocurile de noroc Irene Jones si sotul ei, Ron, au crezut ca l-au apucat pe Dumnezeu de picior cand au aflat suma fabuloasa pe care au castigat-o la loto: 14 milioane de euro. Pensionari amandoi, cei doi au sarit in sus de bucurie si au promis, in clipa in care li s-a inmanat premiul, ca isi vor ajuta rudele sarace. "Ne intrebam cum o sa cheltuim atatia bani, dar un lucru este sigur: o sa ne ocupam de cei dragi si ii vom ajuta sa isi rezolve problemele financiare", a declarat atunci Irene. Desi l-a anuntat pe Len, fratele ei in varsta de 72 de ani, ca ii va oferi o suma consistenta, care sa ii permita sa se trateze de artrita, ea nu s-a tinut de cuvant decat in mica parte. 1.400 de euro "cadou" Astfel, pe adresa lui Len a sosit un plic in care batranul si familia lui au descoperit doar vreo 1.400 de euro. Banii erau insotiti de un biletel scris de mana de fericita castigatoare a celor 14 milioane de euro: "Sper ca suma aceasta va va ajuta sa va rezolvati problemele economice. Faceti-va cinste cu ce va place!". Dezamagiti, pentru ca se asteptau la cel putin un milion de euro, oamenii i-au multumit, totusi, binefacatoarei lor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.