Fitch a confirmat ratingul "A plus" acordat bancii UniCredito Italiano pentru datoriile pe termen lung, cu perspectiva pozitiva, precum si calificativele "F1" pentru imprumuturi pe termen scurt, "B" individual si ratingul de sprijin "1", relateaza Me
Fitch a confirmat ratingul "A plus" acordat bancii UniCredito Italiano pentru datoriile pe termen lung, cu perspectiva pozitiva, precum si calificativele "F1" pentru imprumuturi pe termen scurt, "B" individual si ratingul de sprijin "1", relateaza Mediafax. Afirmarea ratingurilor este motivata de anuntul UniCredito privind preluarea unei participatii majoritare la ATF Bank, din Kazahstan, prin intermediul subsidiarei din Europa Centrala si de Est a bancii italiene, BACA. Banca din Kazahstan este creditata de Fitch cu ratingul "BB minus" pentru datoriile pe termen lung. In cazul finalizarii tranzactiei, aceasta va determina consolidarea retelei bancare detinute de UniCredito in Europa de Est si in CSI.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.