Cotidianul catalan Sport scrie ca FC Barcelona a decis sa mareasca la 14 milioane de euro oferta pentru Cristi Chivu, dupa ce initial oferise 12 milioane de euro, plus un jucator dintre Giuly, Sylvinho si Belletti. "AS Roma nu vrea jucatori, astfel c
Cotidianul catalan Sport scrie ca FC Barcelona a decis sa mareasca la 14 milioane de euro oferta pentru Cristi Chivu, dupa ce initial oferise 12 milioane de euro, plus un jucator dintre Giuly, Sylvinho si Belletti. "AS Roma nu vrea jucatori, astfel ca Barcelona a decis sa mareasca oferta la 14 milioane de euro. In ciuda acestui lucru, clubul roman nu pare dispus sa accepte o oferta mai mica de 18 milioane de euro. Desi exista un acord total si absolut cu impresarul jucatorului si chiar cu fundasul, clubul italian nu pare dispus sa faciliteze plecarea fundasului la gruparea catalana", a scris Sport. Un alt cotidian catalan, El Mundo Deportivo, scrie despre faptul ca s-a ajuns la un acord cu AS Roma pentru suma de 13 milioane de euro plus brazilianul Sylvinho. El Mundo Deportivo noteaza si faptul ca in cazul in care nu se va ajunge la un acord pentru Chivu, FC Barcelona ar putea opta pentru aducerea portughezului Jorge Andrade de la Deportivo La Coruna. Publicatia madrilena Marca noteaza in schimb ca transferul lui Chivu ar putea fi anuntat chiar astazi, dupa ce s-a ajuns la un acord pentru suma de 12 milioane de euro si pentru trecerea lui Ludovic Giuly la AS Roma. De asemenea, Marca noteaza ca FC Barcelona va anunta si transferul lui Yaya Toure, urmand ca dupa Henry, Chivu si Toure sa-l mai aduca si pe Eric Abidal. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.