Polycom Inc., cel mai mare producator din lume de echipament si software pentru teleconferinte, isi va deschide anul acesta un birou in Bucuresti, de unde vor fi coordonate activitatile de vanzari catre tarile din Europa de Est, au declarat reprezen
Polycom Inc., cel mai mare producator din lume de echipament si software pentru teleconferinte, isi va deschide anul acesta un birou in Bucuresti, de unde vor fi coordonate activitatile de vanzari catre tarile din Europa de Est, au declarat reprezentantii companiei.
Reprezentantul din Bucuresti al Polycom, Tudor Bercan, va administra relatiile cu partenerii si va identifica noi parteneri in regiunea care cuprinde Romania, Ungaria, Bulgaria, Albania si tarile din fosta Iugoslavie.
Compania Polycom activeaza in Europa Centrala si de Est prin intermediul unei retele de parteneri distribuitori, care includ companii precum Net-com sau Iristel.
Polycom produce aparatura profesionala si software pentru teleconferinte. Printre produsele companiei se numara echipamente de retea pentru VoIP ("voice over IP", telefonie prin tehnologie de internet), videotelefoane, camere video si ecrane LCD.
In 2006, compania Polycom detinea 75% din piata mondiala de solutii pentru teleconferinte audio si 42% din piata solutiilor pentru videoconferinte, potrivit unui studiu realizat de Wainhouse Research. Principalii concurenti ai Polycom sunt Tandberg, Aethra si Sony.
Polycom este listata pe Bursa NASDAQ si a raportat anul trecut venituri de 682 milioane de dolari. Printre directorii companiei se numara fosti manageri din companii precum Intel, Lucent, Polaroid si AT&T. Directorul general al Polycom este, in acelasi timp, membru in Comitetul Director al companiei Palm, Inc. producator de agende electronice PDA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.