Reprezentantii Ministerului Educatiei au extras, joi, varianta cu numarul 58, pentru ultima proba a testelor nationale, la geografia romanilor sau istoria Romaniei, in functie de alegerea fiecarui candidat. Cei aproximativ 230.000 de

Reprezentantii Ministerului Educatiei au extras, joi, varianta cu numarul 58, pentru ultima proba a testelor nationale, la geografia romanilor sau istoria Romaniei, in functie de alegerea fiecarui candidat.

Cei aproximativ 230.000 de elevi incheie, joi, testele nationale cu proba la geografia Romaniei sau istoria romanilor, la alegere, pentru care ministrul educatiei a extras varianta cu numarul 58. Prima afisare a rezultatelor are ca termen data de 24 iunie, pana la ora 16.00.

Emotiile pentru elevii claselor a VIII-a se incheie odata cu ultima proba a testelor nationale, care are loc, joi, la istoria romanilor sau geografia Romaniei, in functie de optiunie fiecarui candidat. Prima afisare a rezultatelor are ca termen data de 24 iunie (pana la ora 16.00). In aceeasi zi, intre orele 16.00 si 20.00, vor putea fi depuse contestatiile.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.