www.patriarhia.ro/Administratia/BS/CNB2005

Accesand adresa de mai sus veti gasi asezamintele de protectie sociala aflate sub jurisdictia Biroului de asistenta sociala al Patriarhiei Romane. Dintre cele mai importante enumeram  urmatoa
www.patriarhia.ro/Administratia/BS/CNB2005

Accesand adresa de mai sus veti gasi asezamintele de protectie sociala aflate sub jurisdictia Biroului de asistenta sociala al Patriarhiei Romane. Dintre cele mai importante enumeram urmatoarele: centrul de zi pentru copii romi "Sf. Filofteia" din parohia Silivas, jud. Alba; centrul crestin medical social de zi "Filantropia" din Sighisoara; centrul pentru copii "Aripi de Lumina" din Craiova; cabinetul medical din parohia Gogor, jud. Galati; centrul de zi "Sf. Ierarh Nicolae" din com. Tamna, jud. Mehedinti; caminul de batrani "Cuviosul Pahonie cel Mare" din com. Balta, jud. Mehedinti; centrul de primire in regim de urgenta ca urmare a violentei domestice din Buzau; centrul social pentru copii "Sf. Maria" din com. Berca, jud. Buzau; centrul socio-cultural "Sfantul Paisie" de la Manastirea Neamt; centrul de zi "Sfantul Fanurie" din parohia Mihai Bravu, Bucuresti. Exista o serie de asezaminte in curs de amenajare sau care se afla in faza de constructie, precum si o serie de proiecte ce urmeaza a fi realizate in cursul anului.

www.alsamed.ro

Pe adresa de mai sus, puteti gasi informatii despre Centrul Medical Alsamed. La acest centru puteti beneficia de consultatii si tratamente in specialitate: ecografie, Doppler vascular, cardiologie, EKG, ecocardiografie, analize laborator. Tel. 0722.207.288.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.