Un muncitor in varsta de 22 de ani a murit, ieri, dupa ce a cazut de la etajul opt al unei cladiri aflate in constructie in zona Piata Victoriei din Capitala. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 14.00, in timp ce Daniel Saracutu participa la demon
Un muncitor in varsta de 22 de ani a murit, ieri, dupa ce a cazut de la etajul opt al unei cladiri aflate in constructie in zona Piata Victoriei din Capitala. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 14.00, in timp ce Daniel Saracutu participa la demontarea unui lift cu materiale de constructii. El a cazut intre partile metalice ale blocului, iar in urma impactului cu solul, tanarul a murit pe loc, corpul acestuia fiind preluat de o echipa de la INML. Echipa Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Bucuresti care s-a deplasat pe santier nu a stabilit inca cine se face vinovat de producerea accidentului sau daca victima era angajata cu forme legale, continuand cercetarile in acest sens. Reprezentantul ITM a declarat ca Daniel Saracutu lucra ca muncitor necalificat la SC Floriconstruct.

Proprietarul cladirii fusese sanctionat


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.