"El Dia" noteaza ca oferta echipei romane este de 8 milioane de dolari. "River Plate detine doar 40 la suta din drepturile federative ale jucatorului, o parte apartinand lui Newell's Old Boys (care, la randul sau, le-a cedat la Boca Juniors), iar jum
"El Dia" noteaza ca oferta echipei romane este de 8 milioane de dolari. "River Plate detine doar 40 la suta din drepturile federative ale jucatorului, o parte apartinand lui Newell's Old Boys (care, la randul sau, le-a cedat la Boca Juniors), iar jumatate apartine grupului de impresari care i-a achizitionat pe Belluschi, Higuain si unui grup de tineri intre care se afla A. Fernandez, Musacchio si Maxi Oliva. Clar este ca Belluschi e cel mai mare candidat la plecare", scrie sursa citata. "Am fost in Europa saptamana trecuta si trebuie sa spun ca, desi nu a avut o evolutie buna, totusi cluburile isi amintesc de Belluschi. Au fost multe intrebari si avem posibilitatea si intentia a doua cluburi foarte importante, unul din Spania si altul din Italia. Vom rezolva situatia in 15 zile, atunci vom sti daca Belluschi va evolua pentru River si in sezonul viitor", a declarat Meo pentru "Radio del Plata". Meo a confirmat ca la reuniunea cu oficialii de la River va asculta si oferta Stelei. "In timp ce ma aflam la Roma, oficiali de la clubul roman m-au atentionat de oferta lor si de dorinta de a-l achizitiona pe Belluschi. Vreau sa vorbesc cu oficialii de la River pentru a decide ceva convenabil pentru toti", a spus Meo.
Suporterii vor scuze de la Gigi
Fanii stelisti au anuntat, intr-un comunicat postat pe site-ul lor, "fcsteaua.ro", ca nu se pune problema unei intalniri cu finantatorul Gigi Becali pana cand acesta nu isi va cere scuze publice. Reprezentantii Peluzei Nord (PN), Peluzei Sud (PS), Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti (AISS) si ai Tribunei a II-a (T2) au avut luni seara, la stadionul din Ghencea, o intalnire cu presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala. La intalnire nu a participat Gigi Becali. "In urma acestei intalniri, s-a stabilit de comun acord ca nu se pune problema unei intalniri a suporterilor cu patronul Stelei, pana in momentul in care acesta nu-si va cere scuze public, fata de absolut toti fanii ros-albastri, indiferent de grupare, de oras sau orice altceva", se arata in comunicat. Suporterii Stelei ii multumesc lui Argaseala "pentru disponibilitatea aratata pentru a rezolva si alte probleme organizatorice care tin de suporteri" si care "nu pot avea o finalitate pana in momentul in care nu se va rezolva intr-un fel sau altul acest conflict". Semnatarii comunicatului, PN, PS, AISS si T2, precizeaza ca nu suporterii Stelei sunt cei care au declansat acest conflict si ca acestia sunt dispusi oricand sa gaseasca o solutie pentru ca echipa sa nu aiba de suferit. Gigi Becali i-a invitat saptamana trecuta pe fanii Stelei la o discutie la biroul sau din Aleea Alexandru nr. 1, insa aceasta nu a mai avut loc. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.