>> Masinile nu vor mai avea voie sa circule pe sos. Grozavesti, intre Bd. Iuliu Maniu si Bd. V. Milea.
>> Interdictia pentru traficul auto este valabila in perioada 24 iunie-10 septembrie.
>> soferii vor avea la dispozitie doua rute ocolito
>> Masinile nu vor mai avea voie sa circule pe sos. Grozavesti, intre Bd. Iuliu Maniu si Bd. V. Milea.
>> Interdictia pentru traficul auto este valabila in perioada 24 iunie-10 septembrie.
>> soferii vor avea la dispozitie doua rute ocolitoare, prin Bd. Vasile Milea si soseaua Cotroceni.

Soferii nu vor mai putea circula, incepand de duminica, 24 iunie, pe soseaua Grozavesti din cauza lucrarilor la proiectul Pasajului Basarab. Constructorii vor devia retelele de utilitati publice din zona Podului Grozavesti, de la sfarsitul acestei saptamani si pana pe 10 septembrie, perioada in care vor fi mentinute restrictiile de circulatie pe soseaua Grozavesti, intre Bd. Iuliu Maniu si Bd. Vasile Milea.

Rute ocolitoare
Pe perioada cat tronsonul de drum va fi inchis traficului auto, soferii vor avea la dispozitie doua rute ocolitoare, prin Bd. Iuliu Maniu-Bd. Vasile Milea-Splaiul Independentei si Bd. Iuliu Maniu-sos. Cotroceni-Splaiul Independentei.

Traficul RATB, deviat
Din cauza lucrarilor la Pasajul Basarab, vor fi modificate si traseele RATB din zonele afectate de proiect, tot incepand din 24 iunie. Conducerea RATB a anuntat ca au fost create conditiile de circulatie pentru tramvaie pe strada Dr. Istrate si sos. Progresului. Linia 8 isi va relua traseul de baza de la Zetarilor, prin Prelungirea Ferentarilor, Calea Ferentarilor, Calea Rahovei, sos. Progresului, Bd. Timisoara, Valea Cascadelor, Bd. Preciziei, pana la Depoul Militari.
Linia 44 va functiona pe Calea Giulesti, intre Cartierul 16 Februarie si Calea Plevnei, in zona intersectiei cu soseaua Orhideelor. Linia 47 isi va relua traseul de baza intre Ghencea si CET Vest Militari, pe ruta: Bd. Ghencea, Calea 13 Septembrie si Bd. Timisoara. Linia 35 va fi suspendata.

Linie-naveta
Pentru preluarea calatorilor, linia naveta 635 va functiona pe un traseu prelungit de la intersectia dintre sos. Orhideelor si Bd. Regiei, prin sos. Orhideelor, Bd. Vasile Milea, Drumul Taberei, Lt. Gaina, Drumul Sarii, Bd. Ghencea cu intoarcere prin Bd. Ghencea, Drumul Sarii, Lt. Gaina, Drumul Taberei, Bd. Vasile Milea, sos. Orhideelor, Calea Plevnei, Afluentului, apoi pe traseul actual. Abonamentele eliberate pentru liniile 35 si 44 vor fi valabile pe linia-naveta 635.
Pentru evitarea blocajelor in trafic, pe perioada lucrarilor, conducatorii auto au fost rugati de edili sa respecte semnificatia semnelor de circulatie.

TRANSPORT
>> O noua linie de tramvai

Din 25 iunie va functiona linia de tramvaie 25, intre CFR Progresul si Depoul Militari, prin sos. Giurgiului, sos. Viilor, Dr. Istrate, sos. Progresului, Bd. Timisoara, Valea Cascadelor si Bd. Preciziei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.