A venit deja vara si te surprinzi din ce in ce mai des cu gandul la vacanta. Fie ca intentionezi sa pleci pe meleaguri exotice, pe litoralul Marii Negre sau in Delta, nu lasa neplacerile pricinuite de tantari sa iti pericliteze vacanta. Anotimpul cal
A venit deja vara si te surprinzi din ce in ce mai des cu gandul la vacanta. Fie ca intentionezi sa pleci pe meleaguri exotice, pe litoralul Marii Negre sau in Delta, nu lasa neplacerile pricinuite de tantari sa iti pericliteze vacanta. Anotimpul cald si umezeala atrag insecte ale caror intepaturi pot crea un adevarat disconfort si-ti pot strica buna dispozitie, astfel ca este foarte important sa te echipezi corespunzator inainte de a pleca intr-o calatorie si chiar si atunci cand iesi la plimbare in parc. Inainte de a pleca intr-o calatorie in tara sau in locatii exotice, informati-va asupra bolilor raspandite in acea regiune si asupra insectelor, care ar putea fi periculoase si deranjante. Daca e necesar, vaccinati-va sau luati-va masuri profilactice. Si, in orice caz, puneti-va in bagaj produse repelente - aceste produse tin tantarii la distanta daca se aplica pe toate zonele expuse de pe corp, de mai multe ori pe zi. Astfel, SC Johnson propune solutia perfecta pentru a te proteja impotriva intepaturilor de tantari: gama AUTAN Family, ce include produse din categoria repelentilor care, datorita compozitiei lor speciale, resping tantarii si ii tin la distanta de piele, fara a-i omori.
Gama AUTAN Family contine AUTAN Family Spray, al carui pulverizator acopera eficient pielea expusa si este usor de folosit de intreaga familie, AUTAN Family Lotiune, o emulsie parfumata folosita in special pentru protectia suprafetelor extinse de piele, si AUTAN Family Junior, o lotiune cu aloe vera, special creata pentru pielea copiilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.