Munaf se judeca in SUA. Mohamed Munaf, detinut de autoritatile americane in Irak si condamnat la moarte de un tribunal irakian, a sesizat Curtea Suprema de Justitie a Statelor Unite. Instanta urmeaza sa anunte in toamna daca accepta noul recurs. Mun
Munaf se judeca in SUA. Mohamed Munaf, detinut de autoritatile americane in Irak si condamnat la moarte de un tribunal irakian, a sesizat Curtea Suprema de Justitie a Statelor Unite. Instanta urmeaza sa anunte in toamna daca accepta noul recurs. Munaf, in varsta de 53 de ani, de origine irakiana, a fost ghid pentru trei jurnalisti romani rapiti la Bagdad, in 2005. Valea Oltului blocata. Traficul rutier pe Valea Oltului a fost blocat ieri mai bine de trei ore din cauza unui accident rutier in care au fost implicate trei TIR-uri. Accidentul a avut loc in jurul orei 06.00, in dreptul localitatii Boita. Potrivit martorilor, soferul unuia dintre TIR-urile implicate a pierdut controlul volanului dupa ce a intrat cu viteza prea mare intr-o curba. Remes se razboieste cu un fost subaltern. Fostul director general al Societatii Nationale de Imbunatatiri Funciare (SNIF) Luigi Berghes a declarat ca a depus o plangere penala impotriva ministrului Agriculturii, Decebal Traian Remes. "Am sesizat deturnari de sume uriase, de sute de miliarde lei vechi din Ministerul Agriculturii, prin incredintare directa, fara licitatie, a unor contracte, in dispretul legii", a spus fostul director SNIF. Botulism de la o conserva stricata. La Spitalul de Urgente din Iasi a fost adus ieri, in stare grava, un barbat de 39 de ani din Darabani, judetul Botosani, cu simptome de botulism. Acesta consumase o conserva preparata in casa acum jumatate de an, dar care nu fusese pastrata in conditii corespunzatoare. S-a inecat in Jiu. Un baiat de sapte ani din Craiova a murit, ieri, inecat in Jiu. Florin Curtea se afla impreuna cu tatal sau la scaldat. "Mi-a murit copilul sub priviri, dar nu l-am putut salva. Era pe mal si dintr-o data l-am auzit tipand", povesteste printre lacrimi tatal copilul decedat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.