Artistul britanic Jason Taylor a reusit sa combine talentul pentru sculptura cu pasiunea pentru scufundari, realizand o expozitie pe fundul Marii Caraibelor. Operele de arta expuse de Taylor sunt realizate din ghips si metal si pot fi admirate de ce
Artistul britanic Jason Taylor a reusit sa combine talentul pentru sculptura cu pasiunea pentru scufundari, realizand o expozitie pe fundul Marii Caraibelor. Operele de arta expuse de Taylor sunt realizate din ghips si metal si pot fi admirate de cei care nu se tem sa se avante la 25 de metri sub nivelul marii. "Aspectul sculpturilor mele se va schimba incontinuu pentru ca apa de mare si fluxul isi vor pune amprenta asupra texturii materialelor", a declarat incantat artistul. Taylor, care a studiat la Colegiul Camberwell, din Londra, crede ca expozitia nu va duce lipsa de vizitatori, cu atat mai mult cu cat culorile sculpturilor se modifica din cauza modului in care lumina este absorbita de apa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.