Scandal. Sotii Stela si Vasile Catescu se certasera, marti seara, pentru ca ea voia sa-l paraseasca Doi bacauani din Moinesti, sot si sotie, au cazut ieri dimineata de la etajul patru al unui bloc din Botosani. Unul dintre vecini a vazut scena si a
Scandal. Sotii Stela si Vasile Catescu se certasera, marti seara, pentru ca ea voia sa-l paraseasca Doi bacauani din Moinesti, sot si sotie, au cazut ieri dimineata de la etajul patru al unui bloc din Botosani. Unul dintre vecini a vazut scena si a declarat politiei ca cei doi erau imbratisati in momentul caderii in gol. Din primele cercetari ale politiei a reiesit ca Stela si Vasile Catescu, de 34, respectiv 52 de ani, impreuna cu baiatul femeii din prima casatorie, in varsta de 14 ani, urmau sa plece in aceeasi zi spre Italia. Cu o seara in urma, sotii se certasera puternic, din cauza ca femeia il anuntase ca, odata ajunsi in Italia, il va parasi. Cei doi se aflau in Botosani la nasii de cununie, care aveau grija de baiatul Stelei. In momentul in care sotii au cazut de la balcon, in casa mai erau fiul Stelei si baiatul nasilor, care dormeau in camerele alaturate. Cand echipajele de salvare si politie au ajuns la fata locului, cei doi erau constienti si au sustinut ca nu isi aduc aminte ce s-a intamplat. Politia exclude, insa, varianta unui accident si se fac cercetari pentru a se stabili daca este vorba de o tentativa de omor, urmata de tentativa de sinucidere. Sotii Catescu au fost dusi de urgenta la Iasi, la Spitalul de Neurochirurgie si ulterior la Spitalul de Urgente. Pronosticul medicilor in privinta sanselor de supravietuire este inca rezervat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.