Principalul actionar al FC Rapid, George Copos, a anuntat ca gruparea giulesteana va cheltui pentru transferul a inca doi sau trei jucatori 1-2 milioane de euro. "Este nevoie de jucatori, domnul Bergodi ne-a comunicat ca lotul trebuie intarit si asta
Principalul actionar al FC Rapid, George Copos, a anuntat ca gruparea giulesteana va cheltui pentru transferul a inca doi sau trei jucatori 1-2 milioane de euro. "Este nevoie de jucatori, domnul Bergodi ne-a comunicat ca lotul trebuie intarit si asta vom face. Dupa aceste trei achizitii, vom mai cheltui inca 1-2 milioane de euro pentru a transfera alti trei jucatori. Vrem jucatori de valoare, care sa vina cu un plus la echipa si cred ca ii vom gasi tot in strainatate", a spus Copos.
Oficialul rapidist a declarat la conferinta de presa organizata, miercuri, cu ocazia prezentarii oficiale a antrenorului Cristiano Bergodi si a jucatorilor stefan Grigorie, Pierre Boya si Vladimir Bozovici, ca Societatea Comerciala FC Rapid SA a facut o majorare de capital social special pentru a acoperi cheltuielile cu cele trei viitoare achizitii.
Actionarul majoritar a explicat ca problema jucatorilor Marius Maldarasanu si Mugurel Buga, care doresc sa plece de la Rapid, trebuie rezolvata de conducerea clubului. "Malda si Buga sunt jucatori profesionisti si au salarii corecte. Eu mi-am incheiat treaba, le-am prelungit contractele, nu mai tine de mine", a adaugat oficialul rapidist.
Directorul sportiv al FC Rapid, Viorel Moldovan, a declarat in cadrul aceleiasi conferinte de presa ca noua functie reprezinta un inceput de drum pentru el. "Ma bucur ca mi s-a oferit acest post de director sportiv, care pentru mine este un inceput de drum. Din aceasta functie vreau sa vorbesc cat mai putin si sa fac cat mai multe", a spus oficialul rapidist. Moldovan a mentionat ca il intelege pe mijlocasul Marius Maldarasanu care isi doreste sa plece la un club din strainatate. "Eu am discutat cu Maldarasanu si il inteleg. Are o varsta si poate vrea sa cunoasca alt stimul si e normal dupa noua ani la Rapid. Are 32 de ani si ar fi pacat sa nu-si gaseasca un contract in strainatate, sa vada cum e sa joci un an sau doi afara", a afirmat Moldovan.
Tehnicianul italian Cristiano Bergodi a declarat ca presiunea din partea conducerii clubului nu va fi o problema pentru ca este invatat cu acest lucru inca de cand activa ca jucator. "Sunt invatat cu presiunea de cand eram jucator. Important este sa existe respect pentru oameni si apoi, daca presiunea este constructiva, este foarte buna. Este normal sa fie presiune pentru ca Rapid este un club mare. Obiectivele impuse de Copos sunt unul din primele doua locuri, apoi intrarea in grupele Cupei UEFA si, normal, Cupa Romaniei. Sunt obiective normale pentru un club ca Rapid. Noi incercam sa vedem ce jucatori putem achizitiona", a spus Bergodi.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.