Solicitate. Cele mai ocupate "fetite" sunt cele din Mamaia Ca in fiecare an, litoralul romanesc devine un adevarat "El Dorado" pentru prostituatele din toata tara. Densitatea tot mai mare de femei care isi vand trupul in statiunile de la malul marii
Solicitate. Cele mai ocupate "fetite" sunt cele din Mamaia Ca in fiecare an, litoralul romanesc devine un adevarat "El Dorado" pentru prostituatele din toata tara. Densitatea tot mai mare de femei care isi vand trupul in statiunile de la malul marii nu inseamna, insa, ca pretul unei partide de sex scade. Din contra, clientii au remarcat, ingrijorati, in ultimele zile, ca prostituatele si-au dublat tarifele. "Un "numar simplu" e prestat acum contra sumei de 40 de lei, fata de 20 sau chiar 10 lei, cat era cu o luna in urma", a declarat un client fidel. In Constanta, cele mai multe "fetite" isi fac veacul la bariera de pe strada Caraiman, in parcarile de pe bulevardul Aurel Vlaicu, in benzinariile de pe varianta, la Podul de la Cernavoda si in Padurea Basarabi. "Cartierul general", la Mamaia Cele mai solicitate de pe litoral sunt fetele din Mamaia. Aproape toti turistii care intreaba de prostituate vor fi indrumati spre hotelul Histria. "Aici, tot ce trebuie sa faci este sa o intrebi, pur si simplu, pe receptionera, iar aceasta iti va indica grupul de sase - sapte fete, majoritatea venite din tara, care stau tot timpul in holul receptiei", spune un barbat. Din cand in cand, langa ele va fi vazut si "pestele", cu care se negociaza tarifele. Plata se face la ora, in functie de cum stie clientul sa negocieze, serviciile unei prostituate costand intre 80 si 100 de lei. Anul acesta, doar sase prostituate s-au ales cu dosar penal de la inceputul sezonului estival, dar numarul prestatoarelor de servicii sexuale contra cost este de ordinul sutelor pe intreg litoralul romanesc.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.