O trecere in revista a titlurilor de pe prima pagina a catorva publicatii europene, realizata de Realitatea TV.

EL PAIS: A disparut misterios lacul Tempanos din Chile. A fost retinut in Canada un membru al "comandoului Madrid" din ETA. Cub
O trecere in revista a titlurilor de pe prima pagina a catorva publicatii europene, realizata de Realitatea TV.

EL PAIS: A disparut misterios lacul Tempanos din Chile. A fost retinut in Canada un membru al "comandoului Madrid" din ETA. Cuba considera insuficienta oferta de dialog a UE. GUARDIAN: Summit UE, crucial pentru relatia Uniunii cu Marea Britanie. Viitorul premier britanic anunta parteneriate intre scoli si universitati. Bloomberg rupe lanturile republicane. TIMES: Exclusivitate: Un general american sustine ca rapitorii celor cinci britanici in Irak sunt sustinuti de Iran. Blair la summit-ul UE - british way or no way. Interzicerea fumatului pentru cei care au in ingrijire copii mai mici de cinci ani. BUDAPEST SUN: Remaniere guvernamentala - opozitia nu vede nicio imbunatatire. Carla Del Ponte: "Justitia internationala nu mai este o utopie". LE SOIR: Sarkozy cunoaste "simtul umorului" belgian. Carrefour face 900 de concedieri in Belgia. LE FIGARO: Cacofonie britanica in afacerea Rushdie. Procesul infirmierelor bulgare, spre o solutie diplomatica?


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.