Vacanta. Omul de afaceri si-a lasat sotia singura, la Bucuresti, pentru a petrece cateva zile cu familia, in Cluj Silviu Prigoana a fost insotit de fiii sai, Honorius si Silvius, care abia asteptau sa-si vada bunicii, unchii si matusile. O ocazie ra
Vacanta. Omul de afaceri si-a lasat sotia singura, la Bucuresti, pentru a petrece cateva zile cu familia, in Cluj Silviu Prigoana a fost insotit de fiii sai, Honorius si Silvius, care abia asteptau sa-si vada bunicii, unchii si matusile. O ocazie rara, pentru ca Prigoana ne-a povestit, glumet cum il stim, ca se vede cu familia doar la inmormantari. Familia Prigoana este mare, Silviu avand la Cluj trei frati: Valentin, Daniel si Titus. Ei lucreaza la filiala locala a firmei de salubritate Rosal, infiintata de Silviu. Marti seara, Prigoana a participat la aniversarea administratorului Rosal Cluj, Radu Gheorghita, prilej cu care cei prezenti au discutat despre problemele firmei. Prigoana si-a dojenit subalternii pentru ca au plecat in vacanta, desi ploile din ultima vreme au dat batai de cap sectiei de "spatii verzi" a Rosal. In aceeasi seara, sotul Adrianei Bahmuteanu a aflat ca mezinul Silvius fumeaza ca "turcul", asemeni lui Honorius. El a fost parat chiar de fratele sau, care i-a spus ca a iesit de mai multe ori afara, la "o tigara". In timpul petrecerii, Adriana l-a sunat de mai multe ori pe mobil, ca doar asa fac femeile insarcinate. La petrecere a fost prezent doar unul dintre fratii lui Prigoana, Valentin. Daniel, directorul Rosal Cluj, era bolnav, iar Titus se afla la Bucuresti, unde urmeaza cursurile de pilotaj ale scolii lui Prigoana. Adriana e in gratiile soacrei Maria, mama lui Silviu Prigoana, s-a pregatit intens pentru vizita nepotilor si a participat si la petrecerea de la Cluj. Ea a povestit pentru CANCAN ca este mandra de familia ei unita. "Ii iubesc pe toti la fel si ii sunt recunoscatoare lui Silviu pentru ca nu si-a uitat fratii, pe care i-a luat la firma", a declarat Maria. Ea si-a amintit cu tristete de Viorica, prima sotie a lui Prigoana. "O blonda superba", a spus ea, adaugand imediat ca o iubeste pe bruneta Adriana si ca ii pare rau ca o vede foarte rar. Urmatoarea intalnire a familiei va avea loc pe 25 iulie, cu ocazia zilei de nastere a lui Vasile, tatal lui Prigoana.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.