Plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului a votat, ieri, noua componenta de membri ai Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Televiziune, urmand ca lunea viitoare sa fie audiati candidatul din partea Presedintiei si cel din p
Plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului a votat, ieri, noua componenta de membri ai Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Televiziune, urmand ca lunea viitoare sa fie audiati candidatul din partea Presedintiei si cel din partea PD in vederea nominalizarii lor ca membri in CA. Lista membrilor titulari si supleanti ai CA al SRTV a fost aprobata de deputati si senatori cu 234 de voturi pentru si 16 voturi impotriva. Candidatul Administratiei Prezidentiale pentru membru titular in CA al SRTV, Catalin Avramescu, si candidatul PD, Alexandru Lazescu, nu au putut fi validati miercuri de plen deoarece nu s-au prezentat la audierile din cadrul Comisiilor pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa din Senat si Camera Deputatilor. Presedintele Comisiei pentru cultura din Senat, Adrian Paunescu, a prezentat plenului lista cu cei 11 membri titulari pentru CA al SRTv si cu cei opt membri supleanti. Cat despre cele doua candidaturi, Adrian Paunescu a afirmat ca propunerile Presedintiei si ale PD au intarziat pana martea trecuta, dupa orele 18,00. Liderul deputatilor democrati, Cristian Radulescu, a afirmat ca membrii Comisiilor de cultura ar fi putut gasi timp sa se reuneasca dupa ce au primit cele doua propuneri. Din partea PSD au fost validati ca membri ai CA al SRTv pe Alexandru Sassu, Anne Juganaru, Victor Socaciu - titulari, Vasile Arhire, Dumitru Pelican - supleanti. Mircea Danieliuc, propus ca supleant si el din partea PSD, s-a retras si nu s-a prezentat la audieri, motiv pentru care Adrian Paunescu a anuntat ca nu a fost discutata candidatura sa si nici supusa la vot.

Alexandru Sassu la TVR?


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.