Pericol. Aflata in puscarie, mostenitoarea imperiului Hilton refuza din nou sa manance Sefii inchisorii Lynwood, unde se afla "cazata" Paris Hilton pentru 40 de zile, au amenintat-o pe starleta ca o vor trece pe perfuzii daca aceasta va continua sa
Pericol. Aflata in puscarie, mostenitoarea imperiului Hilton refuza din nou sa manance Sefii inchisorii Lynwood, unde se afla "cazata" Paris Hilton pentru 40 de zile, au amenintat-o pe starleta ca o vor trece pe perfuzii daca aceasta va continua sa refuze hrana. Ei au alertat medicii in urma constatarii faptului ca blonda e foarte slabita. Ea a ajuns sa cantareasca 45 de kilograme, dupa ce a slabit trei kilograme intr-o saptamana. "Dupa ce s-a intors in inchisoare, Paris a inceput sa refuze mancarea", a povestit o sursa din interiorul centrului de detentie Lynwood. "Toti gardienii s-au alarmat cand si-au dat seama cat de slaba e si au amenintat-o ca o sa-i faca perfuzii. Paris s-a speriat putin si a inceput sa inghita cate ceva, dar inca este monitorizata de doctori." De fapt, medicii si asistentele medicale sunt singurele persoane cu care are contact. Starleta nu are televizor in celula, dar reuseste sa afle informatii despre ce se intampla dincolo de zidurile inchisorii prin intermediul parintilor, cu care vorbeste la telefon, zilnic, timp de o ora. Kathy, mama lui Paris, este teribil de ingrijorata din pricina fiicei sale mai mari, care se lupta cu singuratatea. "Petrece 23 de ore singura. Citeste mailuri de la fani ori carti sau sta si se gandeste la ce schimbari va face dupa ce va iesi din inchisoare", a povestit Kathy. A facut sex cu Osbourne Zilele acestea, numele lui Paris a facut sa se vanda ziarele si din alt motiv. Ozzy Osbourne si sotia lui, Sharon, au declarat ca fiul lor, Jack, a facut sex cu mostenitoarea imperiului Hilton. "Nu s-a culcat Jack o data cu ea?", si-a intrebat Ozzy sotia de fata cu ziaristii. "Asa tin minte... ai procedat foarte bine, fiule", a adaugat artistul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.