Ziaristul Ovidiu Ohanesian a cerut, astazi, magistratilor Curtii de Apel Bucuresti, care judecau un nou termen in procesul rapirii celor trei jurnalisti si al lui Mohammad Munaf, audierea directorului adjunct al SRI, Florian Coldea, a unui general SI
Ziaristul Ovidiu Ohanesian a cerut, astazi, magistratilor Curtii de Apel Bucuresti, care judecau un nou termen in procesul rapirii celor trei jurnalisti si al lui Mohammad Munaf, audierea directorului adjunct al SRI, Florian Coldea, a unui general SIE, Adrian Isac, si a ambasadorului Romaniei in Irak, Mihai Stefan Stuparu, transmite Realitatea TV.

"Vreau ca aceste persoane sa spuna cine a cerut ca Munaf sa fie predat autoratatilor americane dupa ce am fost eliberati", a declarat Ohanesian la iesirea din sala de judecata.

Curtea de Apel Bucuresti a ramas in pronuntare pe aceasta solicitare a jurnalistului. La termenul de astazi aparatorii lui Munaf nu s-au prezentat astfel ca instanta a fixat un nou termen pentru data de 5 iulie.

Omar Hayssam si Mohammad Munaf (in lipsa) au fost trimisi in judecata, in 17 octombrie 2005, pentru acte de terorism. Potrivit procurorilor, cei doi au aranjat cu o grupare terorista din Bagdad rapirea jurnalistilor romani Marie Jeanne Ion, Sorin Miscoci si Eduard Ovidiu Ohanesian.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.