Socat. "Oba" Martins povesteste cum s-au scurs cele mai sumbre clipe din viata lui "Oba-Oba", asa cum este alintat Martins de colegii de la Newcastle United, a fost atacat ca in "Vestul Salbatic". Internationalul "Cotofenelor", care se afla in vacan
Socat. "Oba" Martins povesteste cum s-au scurs cele mai sumbre clipe din viata lui "Oba-Oba", asa cum este alintat Martins de colegii de la Newcastle United, a fost atacat ca in "Vestul Salbatic". Internationalul "Cotofenelor", care se afla in vacanta, in Nigeria natala, povesteste cum s-au consumat momentele fatidice. "Au vrut sa ma curete. Nu au incercat sa ma jefuiasca, nici macar nu m-au amenintat", spune Martins, care era in masina cu inca trei prieteni. "Nici acum nu imi dau seama cum am scapat. Totul s-a petrecut foarte rapid, nici nu am avut timp sa clipesc", marturiseste nigerianul. Trei barbati mascati i-au inconjurat masina atacantului, intr-o statie de benzina din Lagos. "Aratau fioros. M-am gandit ca e de rau, iar cand am vazut armele, mi-a inghetat sangele in vene", isi aminteste Martins, care spune ca ii e frica sa mai mearga la parinti acasa. "Lucrurile au scapat de sub control. Este orasul meu natal, aici am familia si prietenii, dar nu ma mai simt in siguranta", spune jucatorul lui Newcastle. Cei trei mascati au deschis focul, dar Martins a reusit sa intoarca masina si sa fuga. Unul dintre prietenii atacantului a fost nimerit de gloante, dar a scapat cu o rana usoara si cu o sperietura teribila. "Cineva, acolo sus, ma iubeste. Am dansat printre gloante", a mai spus Martins, care a reusit acrobatia vietii lui. Nigerianul, care a fost gimnast de performanta, este recunoscut pentru sariturile flic-flac pe care le executa dupa fiecare gol. Acesta nu este unicul incident de acest gen. Acum patru ani, Yetunde Price, sora mai mare a jucatoarelor de tenis Serena si Venus Williams, a fost impuscata mortal intr-una dintre suburbiile sarace ale Los Angeles-ului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.