Primul outlet center din Romania le va oferi consumatorilor reduceri masive la peste 120 de branduri internationale si locale.

Dupa Polonia, unde a deschis trei centre outlet, compania belgiana de dezvoltare imobiliara Liebrecht&Wood lanseaza si in Romania primul astfel de centru comercial din tara, in cadrul West Park, unul dintre cele mai mari parcuri de retail construite in apropierea Capitalei. Situat la kilometrul 13 al autostrazii Bucuresti-Pitesti, Fashion House Outlet Centre va ocupa 28.000 mp, aproximativ 30% din suprafata parcului. Acesta va cuprinde magazine de prezentare a peste 120 de branduri internationale si locale de imbracaminte si incaltaminte, care vor fi vindute la preturi reduse cu 30-70% pe intreaga durata a anului.

Investitia in outlet se ridica la 38 de milioane de euro, iar deschiderea acestuia este anuntata pentru octombrie 2008. „In afara proiectului din Bucuresti, compania noastra implementeaza in momentul de fata proiectele altor trei outleturi situate in Praga, Budapesta si Sofia. Sintem familiarizati cu interesul in crestere pe piata Europei Centrale si de Est pentru astfel de centre. Dintre toate zonele spre care ne-am indreptat atentia, piata romaneasca a manifestat o cerere naturala pentru produse de marca la preturi accesibile", a declarat Brendon O’Reilly, partener in cadrul Grimley Outlet Services, compania care asigura managementul operational al centrului outlet.

Oficialii Liebrecht&Wood afirma ca Romania are potential pentru inca cinci astfel de centre. Compania urmeaza sa investeasca in tara noastra atit pe segmentele de retail si birouri, cit si pe zona rezidentiala.