Tranzactie. Grecii si-au exprimat dorinta de a-l achizitiona pe experimentatul mijlocas al Rapidului Noua ani ii sunt de ajuns lui Marius Maldarasanu in Giulesti. Rapidistul, care a venit de la Petrolul pe vremea cand "alb-visiniii" erau pregatiti d
Tranzactie. Grecii si-au exprimat dorinta de a-l achizitiona pe experimentatul mijlocas al Rapidului Noua ani ii sunt de ajuns lui Marius Maldarasanu in Giulesti. Rapidistul, care a venit de la Petrolul pe vremea cand "alb-visiniii" erau pregatiti de Mircea Lucescu, isi cauta o noua echipa pentru sezonul urmator. Chiar daca mai are contract pentru inca doua sezoane, dorinta de a juca intr-un campionat strain e mare, iar Rapidul nu mai reprezinta o provocare pentru fotbalistul de 32 de ani. Dupa o discutie avuta cu oficialii giulesteni, acestia au decis sa nu-i puna piedica fotbalistului in tentativa de a se transfera. Nimic mai bine pentru patronul George Copos, care vrea o intinerire a lotului. "Malda" chiar s-a inteles cu sefii de la Rapid pentru o suma destul de mica pentru care ar urma sa paraseasca Giulestiul. "O suma modica", asa cum a recunoscut Constantin Zotta. Grecii ii intind o mana AEK Atena cauta un mijlocas central valoros si cu experienta mare, care sa vina si pe bani putini. In plus, acestia sunt interesati si de capitolul executari de lovituri libere. Nimic mai bine pentru clubul elen, care a pus ochii pe rapidist. Oficialii de la AEK au luat ca exemplu golul reusit de Maldarasanu in meciul din Giulesti, cu PAOK Salonic, in grupele Cupei UEFA. Atunci, mijlocasul a reusit sa aduca cele trei puncte pentru Rapid prin transformarea unei lovituri libere. Grecii negociaza cu impresarul jucatorului, suma pentru care ar urma sa ajunga in capitala Greciei fiind undeva sub 300.000 de euro. Pe langa AEK si alte echipe s-au aratat interesate de fotbalist. "Marius are oferte de la echipe din doua tari straine", a mentionat Viorel Moldovan, omul responsabil cu venitii si plecatii de la Rapid.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.