Atunci cand ridurile se inmultesc si incep sa devina vizibile, iar remediile traditionale nu mai dau rezultate, foarte multe femei apeleaza la liftingul facial. Aceasta metoda presupune indepartarea semnelor de imbatranire de pe fata prin aplicarea
Atunci cand ridurile se inmultesc si incep sa devina vizibile, iar remediile traditionale nu mai dau rezultate, foarte multe femei apeleaza la liftingul facial. Aceasta metoda presupune indepartarea semnelor de imbatranire de pe fata prin aplicarea unui electrod bipolar pe zonele afectate, care atenueaza ridurile fine din jurul ochilor si gurii, cele de pe frunte, dintre sprancene si de pe gat, precum si barbia dubla. Micro-curentii degajati imita, practic, curentii produsi in mod natural de organism, a caror activitate incetineste odata cu inaintarea in varsta. Datorita acestora este stimulata circulatia sangvina si se accelereaza producerea colagenului natural, care are rol de atenuare a ridurilor fine si ii confera mai multa elasticitate tenului. Efectul de lifting facial se obtine dupa un tratament consecvent de cel putin trei saptamani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.