Cantareata nu se enerveaza niciodata cand este presata de partenerii de trafic, vazandu-si linistita de drum. "Nu reactionez niciodata la claxoane, imi vad de treaba mea. Stiu ca altii se irita, dar pe mine nu ma deranjeaza deloc. Eu conduc in ritmu
Cantareata nu se enerveaza niciodata cand este presata de partenerii de trafic, vazandu-si linistita de drum. "Nu reactionez niciodata la claxoane, imi vad de treaba mea. Stiu ca altii se irita, dar pe mine nu ma deranjeaza deloc. Eu conduc in ritmul meu, nu ma dau la o parte, dar nici nu ma isterizez", ne-a marturisit Issa. Vedeta este constienta ca atrage privirile conducatorilor auto de sex masculin, in special, insa nu le acorda importanta. O soferita foarte calma, Issa nu se teme sa conduca incaltata cu pantofi cu toc, insa are limitele ei la acest capitol. Blonda sofeaza cu pantofi cu toc, insa niciodata cu cei cu platforma, pentru ca nu simte pedalele.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.