a— Ne enerveaza atat de mult fiecare luare de cuvant a premierului incat ne vine sa mancam gramatica limbii romane. Suntem siguri ca Tariceanu n-a auzit vreodata de cazul acuzativ, asa ca nu va mai luati mereu de "Vanghelie car


a— Ne enerveaza atat de mult fiecare luare de cuvant a premierului incat ne vine sa mancam gramatica limbii romane. Suntem siguri ca Tariceanu n-a auzit vreodata de cazul acuzativ, asa ca nu va mai luati mereu de "Vanghelie care este". Ca nu este singurul...

a— E atat de enervant senatorul Marinescu, zis si Bideu. A mers atat de departe omul cu populismul sau ieftin, incat a putut sa spuna ca fiecare cetatean al Romaniei detine o cota parte din vilele de protocol ale RAAPPS. Hai sa fim seriosi!

a— De ce costa atat de mult largirea Bulevardului Expozitiei, de altfel cel mai larg bulevard din Bucuresti? Cu alte cuvinte, de ce costa 50 de milioane de euro?

a— Ne enerveaza edilii, din orice sector al Capitalei ar fi ei, pentru ca de cativa ani incoace schimba ba trotuarele, ba bordurile. S-a trecut de la granit la marmura, la asfalt. Asa e cand n-ai autostrazi, te ocupi de trotuare si de borduri.

a— Ne enerveaza Turcan. Cine e Turcan? Sotul sotiei sale. a— Mai intrebam o data: cum a fost posibil ca toti tampitii din presa sa lucreze la televiziune. Poate ne raspunde vreodata cineva.

a— Ne enerveaza meteorologii care in fiecare an ne spun ca anul in curs este cel mai cald an din istorie. Ca sa nu mai spunem cat de tare ne enerveaza reporterii care anunta frenetic din cinci in cinci minute cat de cald este afara.

a— De ce apasam mai puternic pe tastatura telecomenzii atunci cand bateriile sunt pe sfarsite?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.