Colectie. Dupa ce Cornel si-a cumparat un Maybach de 550.000 de euro, Ilie si-a "tras" un Mercedes SLR Mclaren de "doar" 320.000 de euro. Fara taxe! La inceputul anilor ?90, fratii Penescu aveau o taraba in piata din Pitesti pe care vindeau diverse
Colectie. Dupa ce Cornel si-a cumparat un Maybach de 550.000 de euro, Ilie si-a "tras" un Mercedes SLR Mclaren de "doar" 320.000 de euro. Fara taxe! La inceputul anilor ?90, fratii Penescu aveau o taraba in piata din Pitesti pe care vindeau diverse maruntisuri. In prezent, cei doi detin mai multe hipermarketuri, un club de fotbal si alte afaceri deosebit de profitabile. In urma cu doua luni, Cornel, patronul lui FC Arges, si-a achizitionat un Maybach de culoare neagra, mai "smecher" decat cel detinut de Gigi Becali. La inceputul acestei saptamani, Ilie Penescu si-a cumparat din Germania un Mercedes SLR Mclaren de aceeasi culoare. Superba limuzina costa aproximativ 320.000 de euro fara taxe, iar marti dimineata Ilie i-a facut "RAR-ul". Deocamdata are numere de Arges, de culoare rosie. Patronii firmei Pic sunt pasionati de masini si motoare. Ei mai detin o motocicleta Harley Davidson si alte limuzine de lux. Si pentru aceasta colectie, dar si pentru ascensiunea lor in afaceri sunt foarte respectati in Pitesti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.