Locuiesc pe Aleea Alpinistilor din zona bulevardului Ion Mihalache. In spatele blocului in care stau s-a amenajat un loc de joaca. Ulterior, acesta a fost desfiintat, iar acum nu mai exista gardul care il imprejmuia. Avem o mare problema pentru ca m
Locuiesc pe Aleea Alpinistilor din zona bulevardului Ion Mihalache. In spatele blocului in care stau s-a amenajat un loc de joaca. Ulterior, acesta a fost desfiintat, iar acum nu mai exista gardul care il imprejmuia. Avem o mare problema pentru ca masinile trec tot timpul pe aici si fac zgomot infernal, desi exista destule strazi pe care pot circula. Totodata, copiii se mai joaca aici, iar masinile le pun viata in pericol. Ce putem face? (Ana P. - Bucuresti) Locul de joaca din zona Aleii Alpinistilor a fost desfiintat de Primaria Sectorului 1 pentru ca nu indeplinea conditiile pentru a fi autorizat de ISCIR, fiind periculos pentru copii. Acesta nu a fost modernizat pentru ca in zona mai sunt doua locuri de joaca autorizate de ISCIR, iar existenta unui al treilea spatiu de joaca nu se justifica. In locul acestuia, la cererea locatarilor din zona, primaria va amenaja un drum de acces pentru interventii in cazuri de urgenta, cum ar fi incendiile.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.