Asumare. Desi ii este rusine ca a recurs la aceasta metoda, fosta "Abramburica" are puterea de a recunoaste ca a trisat Studenta la doua facultati - UNATC si Facultatea de Comunicare si Relatii Publice - vedeta Pro TV incearca sa faca fata programul
Asumare. Desi ii este rusine ca a recurs la aceasta metoda, fosta "Abramburica" are puterea de a recunoaste ca a trisat Studenta la doua facultati - UNATC si Facultatea de Comunicare si Relatii Publice - vedeta Pro TV incearca sa faca fata programului tot mai incarcat. Asa se explica, probabil, ca nu mai are destul timp sa-si pregateasca examenele ca la carte si a recurs la metoda copiutelor, ca multi dintre studentii din ziua de azi. Dana recunoaste public ca, desi detesta sa copieze, nu a avut incotro: "Am fost la un examen la facultate la care s-a copiat... si nu vreau sa ma laud ca eu n-am facut-o. Vreau doar sa ne asumam cu totii faptul ca la noi in scoli se copiaza!". Dana isi explica oarecum gestul printr-o serie de critici la adresa sistemului nostru de invatamant, care e invechit si care nu te ajuta in cariera: "Degeaba ne laudam noi ca facem matematica in liceu, ca noi invatam nu stiu cate materii, ca sistemul nostru de invatamant are un nivel mult mai ridicat, daca atunci cand iese profesorul din clasa se petrec miscari dintre cele mai rapide si precise cu cartea si copiutele in maini, de ai zice ca suntem toti la un examen de prestidigitatie, nu altceva." Vedeta e generoasa cu romanii si le ofera chiar o bila alba: "As putea oferi, ce-i drept, o bila alba si romanilor in acest domeniu, pentru inventivitate in materie de metode de copiat sau suflat." "


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.