Amnezie. Gabriel Tamas a baut atat de mult, incat si-a schimbat impresarul. S-a trezit dupa cateva zile si nu mai recunoaste nimic Fotbalistul lui Spartak Moscova a mai facut o boacana, in acea noapte de pomina de dupa meciul cu Slovenia, de la Timi
Amnezie. Gabriel Tamas a baut atat de mult, incat si-a schimbat impresarul. S-a trezit dupa cateva zile si nu mai recunoaste nimic Fotbalistul lui Spartak Moscova a mai facut o boacana, in acea noapte de pomina de dupa meciul cu Slovenia, de la Timisoara. Atunci, Gabriel Tamas a ingurgitat la foc automat lichidul lui Bachus, pana in zori, alaturi de cativa componenti ai nationalei lui Piturca. Rapus de bautura, Tamas a ratat avionul care trebuia sa-l duca la Vigo. Formatia sa urma sa joace un meci important, cu Atletico Madrid, sperand sa se salveze de la retrogradare. Romanul nu a mai fost atunci inclus in lotul lui Hristov Stoicikov. Restaurantul Kiraly Csarda, miez de noapte. La mese se cinsteste cu tragere de inima dubla victorie in fata slovenilor. Printre fotbalisti, Ioan Andone, proprietarul restaurantului, si impresarul sau, Ana Maria Prodan. La un moment dat, aceasta ii propune lui Tamas un contract de colaborare. Fotbalistul retraieste momentele mai putin placute de la Celta Vigo, apoi isi da seama ca spaniolii nu mai au sanse de a se salva de la retrogradare, iar el le va spune "Pa!". Nici nu citeste contractul pe care i l-a strecurat Ana Maria in fata. Il semneaza pe loc. Uita ca un document identic, tot cu iscalitura lui, se afla si la Victor Becali, impresarul de drept. Femeia s-a dus, dupa cateva zile, la Comisia de Licentiere, si a inaintat hartia cu acordul lui Tamas pentru inregistrare. Viorel Duru i-a dat OK-ul. Numai ca nu a procedat tocmai legal. O schimbare de impresar nu se reduce doar la semnarea unui nou act. Mai intai ar fi trebuit ca acel contract cu Victor Becali sa fie reziliat, ceea ce nu s-a intamplat. Fratele lui Giovani a luat foc, atunci cand a auzit povestea. Gabriel Tamas si-a dat, si el, seama de grava greseala pe care a facut-o si nu mai recunoaste intelegerea. Ana Maria Prodan este fiica cunoscutei cantarete de muzica populara. Are o emisiune pe care o modereaza la Romantica TV si e casatorita cu un fost baschetbalist. A pozat de cateva ori goala pentru reviste rezervate exclusiv barbatilor. S-a laudat cu ofertele Gabriel Tamas si-a dezvaluit, tot in acea noapte, destinatia pe care i-o pregateste Victor Becali , impresarul pe care tocmai il tradase. El a povestit, la masa, cu lux de amanunte, ca are oferte de la Dinamo Kiev si de la Auxerre. Mai mult, el a anuntat si pretul pe care l-a propus clubul din Ucraina, 3.000.000 de euro. Curtat de Dinamo, Tamas a declarat, initial, ca si-ar dori o revenire in "Stefan cel Mare". S-a razgandit, zilele acestea marturisind ca este tentat sa joace tot la o echipa de "afara".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.